Telefoontje :
Tel : +32 (0)3 887 47 40

Wij bezorgen u alle raamdecoratie op maat

In de witte poort - Niels - MaatwerkHeel wat mensen stikken en naaien hun gordijnen of overgordijnen zelf. Deze mensen kunnen zeker bij ons terecht, voor de aankoop van hun stoffen en andere materialen.

Desgewenst adviseren wij u graag over de mogelijkheden, aangepast aan uw situatie. Mensen die niet over de mogelijkheden beschikken, zijn wij van dienst met al ons maatwerk. Wij bezorgen u gordijnen en overgordijnen op maat. Desgewenst komen wij ter plaatse uw ramen opmeten. Wij beschikken ook over een eigen plaatsingsdienst voor al onze producten.

Wij werken niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven, scholen, restaurants, sociale woningen, ... ieder gebouw met ramen...

Ook onze lamellen bieden wij uiteraard op maat. Wij werken samen met Belgische fabrikanten die garant staan voor kwaliteit.

Neem gerust contact met uw vragen. Wij leggen u graag de mogelijkheden uit, evenals de diensten die wij u kunnen bieden. Onze persoonlijke service en onze goede prijs/kwaliteitverhouding onderscheiden ons van de concurrentie.